keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tiina Talvikki ♥ Crème


Hei, täällä kirjoittelee Tiina Talvikki! Olen keskeyttänyt ompelutyöni hetkiseksi, ja tulin Rittiksen pyynnöstä vierailevaksi kirjoittajaksi Crèmen blogiin. Olen tulossa ensi lauantaina Crèmen luksuspäivään mukanani omia Tiina Talvikki -tuotteitani ja ajattelin lyhyesti esitellä tuotteitani teille lukijoille.


Suosin tuotteissani kierrätysmateriaaleja, joita löydän muun muassa myyjäisistä, kirpputoreilta ja ullakoilta. Esimerkiksi kuvan Pihkahäntä-hame on leikattu ja ommeltu pöytäliinasta. Eläinkuva on itse piirtämäni ja käsinpainamani.

Tekemissäni vaatteissa ja asusteissa seikkailee muitakin piirtämiäni metsäneläimiä, kuten pöllöjä ja jäniksiä. Voit käydä katsomassa niitä verkkokaupassani. Mikäli jokin tuote miellyttää sinua erityisesti, ja haluat minun ottavan sen lauantaina Crèmeen katsottavaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä! (Yhteystiedot tämän blogipäivityksen lopussa.)


Kankaanpainon ohella toinen suosikkitapani työstää vaatteita ovat vanhat pitsit ja kirjontapistot. Minulla on myös monta lasipurkillista vanhoja nappeja, joita laitan mielelläni niin käyttönapeiksi kuin koristeiksikin.

Ensisijainen myyntikanavani on ollut verkkokauppani, ja nykyään tuotoksiini voi tutustua myös työhuone-myymälä Esterissä, Salossa. Jaan työhuoneen Hoppu Designin ja Ompelimo Liinan kanssa. Suosimme kaikki kierrätysmateriaaleja, ja voin taata, että löydät valikoimistamme jotain erikoisen ihanaa!


Ai niin, ja tämänkertaisen Crème de la Garderoben arpajaisiin lahjoitan Pihkahäntä-kangaskassin. Pitkät sangat on helppo heilauttaa olkapäälle, ja samalla soma orava-ystävä kulkee mukanasi, minne menetkin.

Nähdään lauantaina!

- TiinaTyöhuone Esteri
Esterinkatu 11, Salo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti