torstai 12. huhtikuuta 2012

Luksusshoppailun infopaketti


Tässä vielä sama infotäytteinen mainoslitania joka on nähtävissä Enfant Terriblessä.

Kevät tulee, ja niin tulee uusi Crème de la Garderobe!
Karistamme katupölyn helmoistamme ja pudistamme loskanrippeen kengistämme, nyt lähdetään ostoksille!

Crème de la Garderoben emännät kutsuvat sinut mukaan luksuksen värittämälle ostosretkelle Helsingin parhaimpiin mansikkapaikkoihin. Kello 12:00 alkava shoppailukierros johdattaa osallistujat läpi tarkasti valikoidun reitin Helsingin parhaiden putiikkien läpi.


1 Nappitalo
2 Antiikkikauppa Wanha Kartano
3 Götan Maailma
4 Garbo Vintage
5 Paper Shop
6 Anne's Past & Present

Kierros alkaa siis Rautatieasemalta, jossa kaikki osallistujat saavat kankaasta ommellun ostoskassin. Pidämme myös vessa- ja virkitystauon pienen välipalan kera kierroksen aikana. Kierros lopetetaan Villipuutarhaan kello viiden teehen, luksuskattaus täynnä kaikkea hyvää! Runsaan tarjoilun lisäksi luvassa on Crèmen tarjoamaa ohjelmaa (mm. muotinäytös), sekä elävää musiikkia (Härmälän Mimosa ja Vihamielinen Pekka Nummi esiintyy).


Kaikki lipun hankkivat osallistuvat samalla myös pienimuotoiseen arvontaan jossa voi voittaa kivoja palkintoja!

Mukaan mahtuu vielä muutama, joten jos kiinnostaa, ilmoittaudu mitä pikimmiten! cremedelagarderobe(at)gmail.com. Mainitsethan myös mahdollisista ruokarajoitteistasi niin että ruokatarjoilu voidaan suunnitella kaikille sopivaksi.

Lipun hinta on 25 euroa ja sisältää Crème de la Garderoben ostoskassin, eksklusiivisen lahjan vain tähän tapahtumaan osallistuville (Crème loves you!), sekä Villipuutarhan kello viiden teen.
Shoppailukierroksella liikutaan ratikalla, joten jos tarvitset päivälipun Helsingin joukkoliikenteeseen, mainitse siitä ilmoittautumisesi yhteydessä. Hankimme tarvitseville liput etukäteen. Päivälipun maksu suoritetaan tapahtuman maksun yhteydessä. Päivälippu on hsl:n sivujen mukaan 7 euroa aikuisille ja 7-16-vuotiaille 3,50.

Myös mukana:

Tiina Talvikki
Crèmen blogikirppis
...ynnä muut!

Yhteydenotot ja kysymykset: cremedelagarderobe(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti