sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Punaista samettia - Blogikirppis: Victorian Maiden

Loskakelit enteilevät talven loppua ja räntäsateelta tuskin näkee kevääseen. Siispä seuraavaksi blogikirppiksellä esittelyssä Victorian Maidenin punainen sametti-OP, joka vie ajatukset takaisin talveen ja varsinkin niihin tunnelmiin, kun talvi on ikkunan ulkopuolella ja sisällä istutaan lämpimässä - ehkä takkatulen, tai proosallisemmin vaikka teekupin ääressä.



Leninki on Victorian Maidenin tavallista pituutta lyhyempi ja mitoiltaan niukempi. Hihat ovat napein kiinni. Alla kuvissa yksityiskohtia.




Mekko on ostettu käytettynä Yahoo! Japan Auctionsista, ja on kerran sen jälkeen käytetty. Hihojen nappeja puuttuu useampi. Korjaan pyydettäessä tai lähetän vaihtonapit mukana.




Selkäpuoli ja hihan kiinnitys, puuttuvat napit, eli nappien paikat, näkyvät myös.



Rusetti kiinnittyy solkineulalla. Kauluksessa hakaskiinnitys. Kuvasta voi myös nähdä tahrat, jotka ovat harmilliset, mutta siltikin tosiaan kauluksessa. Voin pyydettäessä puhdistaa kaulukset tahrapoistoaineella tai jättää sen ostajan tehtäväksi.

Koska leninki ei ole priimakunnossa (koskaan ollutkaan edes silloin kun se Celgan paketissa minulle tuli) otan vastaan tarjouksia, yhteydenotot sähköpostilla kiitos: cremedelagarderobe@gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti