lauantai 25. helmikuuta 2012

Crème lämmittelee kevääseen & myytävänä classic lolita -brändiaKenellä on ikävä Villipuutarhaa?Vielä kevättalven aikana on luvassa luksustelua Villipuutarhassa: kiireettömästi, vailla tungosta, pienellä eksklusiivisella porukalla. Luvassa on runsas aamiaiskattaus ja indie-brändien ja pienmerkkien huolella valikoituja vaatteita, joita ei ole ennen kaupan nähty.

Luvassa lisää, ja tarkat tiedot ilmoittautumisohjeineen julkaistaan tässä blogissa, Crèmen tapahtumaa varten luotavassa FB-eventissä sekä Terriblessä. Watch this space!
Siihen asti tarjolla olisi classic-maistiaisia Victorian Maidenilta ja Innocent Wordilta, mukana Fairy Wishiä ja Juliette et Justinea! Kaikki vaatteet ovat blogin kautta myytävänä.Vasemmalta oikealle: Innocent World Chandelier JSK, väri ruskea, alla Juliette et Justine cutsew, väri beige. Fairy Wish Akazukin Rose JSK, väri ruskea, alla Victorian Maidenin siniharmaa paitapusero. Paidat myötäpäivään vasemmalta valkoinen Fairy Wish, siniharmaa Victorian Maiden, musta samettibolero Victorian Maiden.

Paidat lähikuvassa vierekkäin:
Leninkien hinta 200,-, paidat 100,-. Postikulut ostajalle, tai nouto Crèmen tapahtumista. Yhteydenotot sähköpostilla: cremedelagarderobe@gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti