lauantai 2. helmikuuta 2013

Créme proudly presents: HelLoCon kirpputori

Helsinki Lolita Convention 23.2.2013


Kulttuuriareena Gloriassa lauantaina 23.2.2013 Helsingissä - ihanin tapahtuma koko keväänä!

blogger: http://hellocon.blogspot.fi/

tiketti: HelLo Convention feat. Lolita Complex

Facebook: HelLoCon feat. Lolita Complex 23.2.2013Helloconin kirpputori
Helloconissa järjestetään myös lolita -kirpputori, josta on vastuussa Créme de la Garderobe. Jos sinä olet kiinnostunut tuomaan lolita -vaatteitasi kirpparille myyntiin tai haluat tarkempaa tietoa kirppiksen käytännöistä niin laita sähköpostia osoitteeseen cremedelagarderobe(at)gmail.com.


 Creme de la Garderobe ottaa 10 % komission vaatteiden myyntihinnasta kulujen kattamiseksi. Myyjäksi kirpparille voi ilmoittautua 18.2.2013 asti. 


Mitä tuotteita kirppikselle? 


Lolitavaatteita, -asusteita. Myös muut feminiiniset ja ihanat tyylit käyvät, esim. mori girl, fairy kei, dolly kei, victorian, ega. 

Jos olet epävarma, ota tuotteista kuva, ja lähetä sähköpostilla cremedelagarderobe(at)gmail.com

  

Miten kirppis toimii?

 


Jokaiselle myyjäksi iloittautuneelle jaetaan henkilökohtainen myyjänumero. Merkitse se kaikkiin hintalappuihin, niin saamme tilitettyä oikein myymämme tuotteet sinulle. Yhdessä nimesi tai nimimerkkisi kanssa pidämme kirjaa myydyistä vaatteistasi.

Crème de la Garderobe kerää 10% provision kaikista myydyistä tuotteista. Sinun ei siis tarvitse maksaa mitään, jos kävisi niinkin ikävästi ettei kauppoja synny. Lisäksi voit tuoda vaikka vain yhden tuotteen esillepantavaksi, tai juuri niin paljon kuin itse haluat ja rekkeihimme mahtuu. Jos sinulla on henkarit tuotteille, tuo ne ihmeessä, etteivät rekkimme jää vajaiksi.

Kuvailemalla tuotetta hintalapussa teet myymisestä helpompaa, jos joku ostamisesta kiinnostunut haluaa tietää vaatteesta lisää. Myös jos hintalappu vahingossa irtoaa, pystymme paikallistamaan vaatekappaleen, johon se kuului. Tällöin kuvaus "polvipituinen kellohame siniruudullista puuvillaa puudelipitsein" on kuvaavampi kuin vain "hame".

Hinnoittelusta - ohjeita


Hinnoittelusta voin todeta sen verran, että mitä tasaisemman summan kirjoitat hinnaksi, sitä helpompi meidän on tilittää sinulle 10% provisio.

Helpoimpia ovat tasahinnat esim. 100 e, 150 e tai 30 e. Siitä seuraavat ovat 5 euroon loppuvat hinnat, esim. 5 e tai 75 e.

Esim. 88 euron pyöristäen ylöspäin 90 euroon, koska 8,80 tilittäminen on heti vaikeampaa kuin 9 euron. Mieluiten ei mitään senttihintoja, eli ei seuraavanlaisia hintoja: 3,95e, 44,30e, 127,90 e. Ja kun hinnoittelet, niin laske heti provisio mukaan, joten jos vaatteesi on arviolta 35 euron arvoinen, hinnoittele se vaikka heti 40 euroon, niin 4 euron provision jälkeen saat siitä 36 euroa, eikä meidän tarvitse alkaa laskea 35 - 3,50 = 31,50.

Jos yhä epäröit yksittäisten tuotteiden hinnoittelua, niin lähde alkuperäisestä hinnasta ja arvioi, kuinka paljon vaate on käytetty. Jos tiedät alkuperäisen hinnan, sinulla on vanha lappu vielä tallella tai vaate on käyttämätön ja esim. vielä pukupussissa (niin sanotusti NWT eli New With Tags) niin sen hinnoittelu on helppoa.

Kirpputoriperiaatteella taas voidaan ajatella, että kirppisvaatteen on oltava uutta edullisempi. Esim näin:

- harvinainen brändimekko, käyttämätön, keräilyprintti: sama kuin ostohinta, tai vaikka korkeampikin
- brändi, käytetty, käyttö näkyy: ota esim. 1/3 hinnasta pois
- off-brändi, kunnosta riippuen esim 1/2 hinnasta pois

Toisaalta voit hinnoitella vaatteet aivan kuten itse haluat. Käy esimerkiksi katsomassa mihin hintaan muut vaatteitaan myyvät esim. egl_comm_salesissa Livejournalissa tai Enfant Terriblen foorumin sisäisissä kaupoissa.

Jos haluat kysyä tarkemmin jonkun vaatteen suhteen niin sekin käy tietysti! Crème-tiimiläiset auttavat sinua jos tarvitset kirpputorin aikana hinnoitteluapua.


Oikein hyvää alkanutta helmikuuta!

Crème-tiimin puolesta

toivottaa

rittiksenne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti