keskiviikko 15. elokuuta 2012

Ofelia Market MALLIHAKU

Nyt kaivataan:

MALLEJA Crème de la Garderoben muotinäytökseen Ofelia Marketiin 25.8.2012.

Ilmoittautumiset cremedelagarderobe(a)gmail.com. 
Kaikki muotinäytösvaatteet tarjoaa Crèmen kirppispöytä sekä metsätyttötyyliin erikoistunut Tiina Talvikki ja suomalainen lolitabrändi Cloudberry Lady.

Muotinäytös esiteetään tapahtumassa klo 13. Malleja pyydetään valmistautumaan etukäteen meikin ja hiusten kohdalla. Omat kengät mukaan! Tällöin kävely on helpompaa. Valmistaudu myös vaihtamaan asua kerran tai kaksi. Vaatteidenvaihdon jouhevoittamiseksi, pue alle sopiva aluspaita tai toppi tai alusmekko sekä peittävät sukkahousut.

Hiukset laitetaan yksinkertaisesti ja koristellaan Tiina Talvikin hiuspannoin. Kampauksista parhaiten sopivat nutturat, mutta teemaan pääsee helposti pitämällä hiukset auki.


Muotinäytöksen aiheena on syksy, ja teemaa heijastelevat sekä lolitavaatteet että niiden yhdistely mori girl-vaatteisiin. 


Malleja kaivataan erityisesti useisiin TWIN-asuihin! Ilmoita siis mukaan itsesi ja ystäväsi.  Lavalla syksyisinä versioina Fairy Wish, Innocent World ja SeraphimMikä muotinäytös?


Muotinäytös esitetään tapahtumassa klo 13.


Mikä Ofelia Market?

http://www.ofeliamarket.blogspot.com
http://www.facebook.com/ofeliamarket

Tapahtuman Facebook-sivuTILAT JA VALMISTAUTUMINEN
Yo-Talossa on pienehkö pukuhuone (backstage) ja tilava wc-tila, joissa mallit voi valmistella näytöstä varten. Backstagella on huonosti peilejä, joten oma kannattaa ottaa mukaan, jos vain mahdollista.

Muotinäytös pidetään klo 13:00.

Muotinäytöksen läpimeno järjestetään klo 11:00, ja muotinäytökseen osallistuvat myyjät ja mallit ja mahdolliset avustajat saavat tulla Yo-Talolle tapahtuma-aamuna 9.30 lähtien. Läpimenoa varten kaikkien mallien tulee olla jonossa backstagella klo 10:55. Näytösjärjestys ilmoitetaan paikan päällä. Jos osuuteesi tulee viime hetken muutoksia näytöspäivänä, niin asiasta on heti ilmoitettava DJ:lle, joka soittaa näytösmusiikin ja jonka täytyy tietää kaikista muuttuneista yksityiskohdista (jos esim. mallien määrä tai järjestys muuttuu), jotta hän osaa vaihtaa biisit oikeaan aikaan.

Mallit ja mahdolliset avustajat saavat ilmaisen sisäänpääsyn Ofeliaan. Heidän kannattaa hakea lipunmyynnistä leima, jos he haluavat tapahtuman aukeamisen jälkeen liikkua Yo-talolta ulos ja tulla uudelleen sisään. Lipunmyynti aukeaa muutamaa minuuttia ennen klo 12:00.


OHJELMA

12:00 Ovet aukeavat. Sisäänpääsymaksu 3 €. HUOM! Maksu vain käteisellä!
13:00 Myyjien muotinäytös
14:00 Finnish Blonde Burlesque Troupe
15:00 Haastattelussa Crème de la Garderobe
16:00 Cute & Kitchy workshop. Työpajassa valmistetaan Essi Paajasen (Essin Maailma) ohjauksessa söpöjä kitch-henkisiä asusteita. Materiaalit ovat osallistujille ilmaisia. Ilmoittautuminen infopisteeseen klo 12 alkaen! Paikkoja rajoitetusti.
18:00 Ovet sulkeutuvat.

Crèmen kirppispöytä: 

Voit koko Ofelia Marketin ajaksi tuoda lolitavaatteesi myytäväksi Crèmen myyntipöytään! 


MYYNTIPROVISIO

Jokaisesta myydystä tuotteesta perimme hinnasta 10% provisiota. Maksat siis provisiota vain tehdyistä kaupoista, eli jos et myy mitään, et joudu maksamaan provisiota. Ota kuitenkin hinnoittelussasi provisio huomioon! Suosittelemme, että pyöristät hintaa ylöspäin tasakymmeniin eurooihin niin, että saat riittävän summan maksuna vaatteestasi, ja samalla voit helpottaa provision laskemisessa.


ILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoilmoittautuminen kirppispöydälle ei ole pakollista, mutta toki suotavaa.

Ilmoittaudu kirppismyyjäksi osoitteeseen cremedelagarderobe(a)gmail.com. Tällöin kirjaamme sinut nopeat-syövät-hitaat-myyjälistallemme ja saat jo ennakkoon myyjänumerosi, jolloin voit tehdä hintalaput etukäteen valmiiksi.

Jos saavut paikan päällä Crèmen myyntipöydän luo, saat järjestyksessä seuraavan vapaan myyjänumeron, ja joudut täyttämään hintalaput itse paikan päällä. Crèmen tiimi voi opastaa hinnoittelussa.


SISÄÄNPÄÄSY

Crème de la Garderobe EI kustanna kirppismyyjien sisäänpääsyä, eli Ofelia Marketin pääsymaksua, 3 euroa. Myöskään ilmoittautuminen Crème de la Garderoben kirppismyyntiin EI anna alennuksia tai muita etuja muista Ofelia Marketin kaupoista.VAPAAEHTOISEKSI MYYNTIVUOROIHIN

Tekemällä työvuoron Crème de la Garderoben kirppispöydässä Ofelia Marketin aikana voit tienata itsellesi seuraavat edut:

2 h päivystämistä - Crème de la Garderoben kangaskassiKaikki kysymykset s-postilla cremedelagarderobe(a)gmail.com. 

HUOM! Huomaathan, että malli-ilmoittautuminen on siis cremelle, ei Ofelia marketille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti