maanantai 9. heinäkuuta 2012

Se on Crème, se on ilmainen, se on - kesän lolita-actionin huipentuma!

For the Love of Lolita!


(... and tea!)

Sunnuntaina 12.8. vietämme viimeistä päivää ennen kesäloman päättymistä röyhelöisissä merkeissä. Kopisevin koroin ja liehuvin helmoin valtaamme päivän ajaksi Kääntöpaikan, jonka tiloissa Crème de la Garderoben ilmainen tapahtuma toteutuu. Päivän aikana luvassa on leivonnaisia, teen maistelua, vaihtomiitti, keskusteluja, työpajoja ja askartelua. Miltä kuulostaa ristipistoin tehty hihamerkki, vintagepitsein koristeltu kangaskassi, tai uudet löydöt vaihtorekistä? Tukkukaupasta ostetut pitsit värjäytyvät teehauteessa samalla kun syömme itseleivottua kakkua, ompelukoneet surisevat taustalla ja uudet kesäiset kangaskassit valmituvatotamme valokuvia ja muokkaamme niitä julkaisukuntoisiksi, ja väkerrämme sweet-lolitalle asustetta muovikoruista tai goottineidolle mustaa tyllirusettia.

Missä?

Kääntöpaikka
Intiankatu 1, 00560 Helsinki

Milloin?

Sunnuntaina 12.8.2012 klo 13-19


Tervetuloa!


Jos sinulla on idea ohjelmanumeroksi tai työpajan aiheeksi, olet lämpimästi tervetullut toteuttamaan sen! Ota yhteyttä cremedelagarderobe(a)gmail.com!


Askarteluvoittoisiin näkemiin!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun jaksat Rittis aina järjestää kaikkea tällaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sentään yksin tässä järjestämässä! Ja suurimman työn on tällä kertaa tehnyt Madteaparty. Terv. Yhdessä tekeminen on parasta tekemistä. ;)

   Poista
 2. Heippa, sut on tagattu :)

  http://kaikkipaitsianimeonturhaa.blogspot.fi/2012/07/minut-tagattiin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä blogilla on useampia kirjoittajia niin harkitaanpa.

   Poista