tiistai 26. kesäkuuta 2012

Crèmen kirppispöytä Animeconissa 14.-15.7.!

Animecon IX Kuopiossa 14.-15.7.2012
http://2012.animecon.fi/ja tietysti rakkaudesta lolitaan - Crème de la Garderobe!

Crème de la Garderobella on paikalla kirppispöytä Animeconin taidekujalla. Kirppispöytään voi koko tapahtuman ajaksi tuoda myytäväksi lolita-, aristo-, mori-, dolly-kei tai muita teemaan sopivan tyylin vaatteitaan. Crème de la Garderoben kirppispöytä on auki koko tapahtuman ajan ja hoidamme myynnin puolestasi. Ehdit siis käydä kätevästi kaikissa sinua kiinnostavissa ohjelmanumeroissa ja jonottaa lolitamuotinäytökseen rauhassa!

MYYNTIPROVISIO

Jokaisesta myydystä tuotteesta perimme hinnasta 10% provisiota. Maksat siis provisiota vain tehdyistä kaupoista, eli jos et myy mitään, et joudu maksamaan provisiota. Ota kuitenkin hinnoittelussasi provisio huomioon! Suosittelemme, että pyöristät hintaa ylöspäin tasakymmeniin eurooihin niin, että saat riittävän summan maksuna vaatteestasi, ja samalla voit helpottaa provision laskemisessa.

Esimerkki: hiusrusettisi hinta on 17 euroa. Pyöristä hintaa 20 euroon, jolloin 2 euron provision jälkeen saat myydystä rusetista 18 euroa. TAI Leninkisi arvo on 137 euroa: pyöristämällä hinnan 150 euroon provisio on 15 euroa ja silloin saan leningistä 135 euroa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoilmoittautuminen kirppispöydälle ei ole pakollista, mutta toki suotavaa.

Ilmoittaudu kirppismyyjäksi osoitteeseen cremedelagarderobe(a)gmail.com. Tällöin kirjaamme sinut nopeat-syövät-hitaat-myyjälistallemme ja saat jo ennakkoon myyjänumerosi, jolloin voit tehdä hintalaput etukäteen valmiiksi.

Jos saavut paikan päällä Crèmen taidekujapöydän luo, saat järjestyksessä seuraavan vapaan myyjänumeron, ja joudut täyttämään hintalaput itse paikan päällä. Crèmen tiimi voi opastaa hinnoittelussa.

SISÄÄNPÄÄSY

Crème de la Garderobe EI kustanna kirppismyyjien sisäänpääsyä, eli Animeconin ranneketta. Myöskään ilmoittautuminen Crème de la Garderoben kirppismyyntiin EI ole Animeconin työvoimaksi ilmoittautuminen (joka tapahtuu tästä linkistä: http://2012.animecon.fi/ty%C3%B6voima)

Selvennykseksi siis, että Crème de la Garderobe ei tee tapahtumanlaajuista yhteistyötä Animeconin kanssa vaan on paikalla yksityisenä taidekujamyyjänä. KS. http://2012.animecon.fi/taidekuja

Tärkeää on, että ostat itsellesi Animeconin rannekkeen. Ks. http://2012.animecon.fi/liput


VAPAAEHTOISEKSI TAIDEKUJAN MYYNTIVUOROIHIN

Tekemällä työvuoron Crème de la Garderoben kirppispöydässä Animeconin aikana voit tienata itsellesi seuraavat edut:

2 h päivystämistä - Crème de la Garderoben kangaskassi
4 h päivystämistä - alennusta Crèmen kirppistuotteista
6 h päivystämistä - ks. yllä yhdistettynä
8 h päivystämistä - Crème maksaa animecon-rannekkeesi
Kahtena päivänä tehtävät päivystysvuorot yht yli 10 h - Crème-tiimin yhteismajoitus hotellissa


(vrt. "Ovet aukeavat lauantaina 9:00 ja sulkeutuvat 19:00. Sunnuntaina ovet aukeavat 9:00 ja tapahtuma päättyy kello 17:00." http://2012.animecon.fi/tapahtuma)Shopiti shop shop!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti