keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Makeita mekkoja - Blogikirppis: Baby, the Stars Shine Bright

Seuraavaksi myytävänä Baby, the Stars Shine Brightilta kaksi leninkiä: laventelinvärinen Princess Drop JSK ja puna-valkoinen Marie Antoinette JSK.


Ilman salamaa ja salamalla kuvattuna.

Molemmissa leningeissä och rypytetyt kuminauhaolkaimet. Princess Drop -leningissä on edessä koristenapit, taskut, joissa nepparit ja koristeina kullanväriset applikaatiot ja tylliä. Marie Antoinette JSK on koristeltu rusettinauhoin edestä, ja miehustassa on nauhat, jotka sidotaan ristikkäin kaulan eteen. Princess Dropin vyötärö on hieman laskettu ja on tyyliltään classic lolitaan päin, Marie Antoinetten vyötärö taas on sweet lolitalle ominaisesti ns. luonnollisella vyötäröllä.

Takana molemmissa mekoissa on hieman shirringiä ja nauhat. Mielestäni kummankaan mekon korsettinyöritys ei ole käytännöllinen vaan koristeena, joten en suosittelisi kuromaan kauhean kireälle. Princess Drop on kooltaan hieman niukempi, koska shirring antaa vähemmän myöten, ja Marie Antoinette taas joustaa enemmän. Marie Antoinette-mekossa on myös taakse solmittavat rusettinauhat, jotka ovat napeilla kiinni.


Takaa


Princess Drop -mekon etupuolella on tahroja, jotka näyttävät ruosteelta. Tämän vuoksi mekolla ei ole kiinteää hintaa, vaan otan siitä vastaan tarjouksia. Marie Antoinette on 150,-. Yhteydenotot ja tarjoukset sähköpostilla cremedelagarderobe(a)gmail.com.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti