torstai 3. marraskuuta 2011

Mustaa samettia ja äärimmäistä makeilua

Matkalla matkalaukkuun:Nämä kaksi Moi-Même-Moitién mustaa samettista ihanuutta polttoprintein ovat myös tulossa myyjäisiin. Ruusuin ja ristein koristeltu hame on alle polvipituinen, eli mainio jollekin petite-malliselle goottilolitalle. Kokopitkässä mekossa taas on orkesteriprintti ja kunnon aristokraattinen tunnelma.
Yksityiskohtia printistä.Ja seuraavaksi jotain aivan muuta!

Terveisiä Angelic Prettyltä ja Baby, the Stars Shine Brightilta! Vasemmanpuoleinen kirkkaanvärinen ja iloinen ilmestys on kuuluisaa radioaktiivista cupcake-mallistoa. OP on malliston väreistä se keltainen. Kyseessä on kokonainen setti sukkineen, hiusrusetteineen ja koruineen kaikkineen. Oikealla Babyn Mother Goose- eli Hanhiemon tarinoita -JSK, väri tummansininen. Mukana setin rusettipanta.Vaaleanpunaiset saappaat ovat Babyn ja valkoiset Angelic Prettyn. Molemmat parit on ostettu käytettyinä, ja valkoiset kaipaavat suutaria. Kuvassa komeilee myös cupcake-rusetti kuplamuoviin säilöttynä, mutta kunhan avasin sen...

LISÄYS: Unohdin mainita, mutta tosiaan, kummankin parin koko on japanilainen L eli n. 38-39.


(Tämän kuvan katsomiseen tarvitaan jo ehkä hammaslääkärin lupa!
Makea ei ole hyväksi hampaille...)


Kaikki kuvan korut ovat Angelic Prettyn muovirannekoruja ja neljää sormusta lukuunottamatta Essin Maailman Essin tekemiä ja aivan silmiähivelevän herkullisen näköisiä. Kaikki korut ovat Cupcake-settiä varten ja myydään siksi yhdessä, ei erikseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti