perjantai 21. lokakuuta 2011

Créme lähestyy, oletko valmis?Hei kaikki ihanat syysneidot!


Päätin nyt sitten muun Créme-tiimin pynnöstä korkata tämän blogin ja päivittää tänne infoa tapahtuman suunnittelun etenemisestä :3! Luvassa on siis alkutunnelmia, suunnittelun etenemistä ja selostusta tulevasta ohjelmasta.

To 20.10 uljas kolmen naisen delegaatiomme; Rinna, Katri ja minä suuntasimme askeleemme iltahämärässä kohti Kalliossa sijaitsevaa Villipuutarha-kahvilaa . Olimme sopineet tapaavamme Villipuutarhan omistajan, ihastuttavan Katja Kanniston, ja sopivan hänen kanssaan Créme de la Garderoben käytännön asioista. Itse olin viimeksi kaksi vuotta sitten astunut ovesta sisään Villipuutarhassa ja tunnetila oli nyt sama kuin viime kerralla: olin kertakaikkisen haltioitunut pienen kahvilan mystisesta, moria-henkivästä sisustuksesta ja lämpmästä tunnelmasta. Vaikka tila on pieni, se on varsinainen visuaalinen aarrekammio: joka nurkka täynnä mitä kiehtovimpia sistustusesineitä sekä –elementtejä. Sisustuselementtejä tullaan Katjan mukaan luultavasti kuitenkin hieman karsimaan itse tapahtumaa varten, jotta kaikki vaatereikit mahtuvat. Luulen kuitenkin että kaikki me röyhelötädit tulemme itse viemään suurimman osan tilasta :D!

Itse käytännön asioiden suunnittelu sujui mitä parhaimmin rennon tunnelman ja maukkaan verenpunaisen, punaisilla marjoilla ja inkiväärillä maustetun hibiscus-teen äärellä. Päätimme myös, delegaation makutuomaroinnin jälkeen, että kyseinen ihastuttava tee toimisi Créme de la Garderoben tervetuliaismaljana. Teemanahan on Halloween, joten verenpunainen juoma sopii teemaan mitä mainioimmin! Sisäänpääsy tulee siis näillä näkymin maksamaan 3€, johon soveltuu juuri tämä tee, sekä jonkinnäköisiä pieniä herkkupaloja, sormiruokaa, joita Katja auliaasti lupasi myös leipoa meille. Mikäli isompi nälkä yllättää (ainakin itseni kohdalla voin olla melko varma siitä, sillä tapahtuma ei ihan parissa tunnissa ole ohi), kahvilasta saa myös tilata jonkinnäköistä, isompaa suolaista purtavaa.

Villipuutarhan tilaan pääsee jo siinä klo.11 aikoihin su 6.11, jolloin ehdimme ajoissa ripustelemaan vaatekappaleita rekeille ja hienosäätelemään. Tapatumassa tavaroiden myynnistä kiinnostuneet voivat siis ilmoittatua Rittikselle (tästä lukee Crémen facebook-sivustolla). Katja lupaili myös ammentavansa valtavan vaatehuoneensa antimista myyjäisiin, joten luvassa vaatteita m.m. noanoalta ;)! Tämän lisäksi kahvilan omiin myyntivalikoimmin kuuluvan, ihanan, ruotsalaisen Odd Mollyn-merkkisiä vaatteita tulee olemaan myös myynnissä, valittuina tapahtuman teemaan sopiviksi.

Iltaohjelman sunnittelu on vielä hieman auki, mutta pienoisen pohdinnan jälkeen mietimme, mikäli Créme-väki todella jaksaa kukkua yömyöhään pitkän päivän päätteeksi. Ainakin Rinnan kokemuksen mukaan useat olivat melko töttöröö viime Créme de la Garderoben iltatapahtumassa, joten mahdollisesti se kestäisi vain 2h (klo.18-20), jolloin meille jäisi vielä hyvin aikaa kerätä kamppemme rauhassa. Lisää infoa tästä vielä tulossa, luultavasti päävastaavan, Rittiksen, taholta.

Ajattelin myös nyt törkeästi mainostaa, mutta aion näillä näkymin pitää deko-den pajan yhdessä Sanni Siiran, eli Rosemarian ja mahdollisesti Jeannette Krausen, eli Neran kanssa Crémessä :D! Ajankohta ei ole vielä aivan varma, mutta varmaan melko pian myyjäisten alettua. Koska tilaa ja dekokrääsää on rajatusti, toivon että kiinnostuneet ilmoittautuisivat minulle etukäteen – otan vastaan kymmenen ensimmäistä facebookin sekä Enfant Terriblen kautta ilmoittautunutta. Jos jää yli deko-koristeita, saa tietenkin tunkea mukaan. Tuokaa vain mukananne joku koristeltava asia (puhelin , joku rasia, peili jne.), niin vastaan itse deko-koristeista. Oma liima (esim. geelimäinen superliima, koska se joustaa paremmin kuin tavallinen tai muu kontaktiliima) olisi käytännöllinen, sillä oma dekoliimavarastoni on kuihtunut aika melkoisesti eikä minulla ole tarjota sitä kaikille. Muistakaa myös, että mikäli käytätte Eri Keeperiä tai muuta ei-superliimaa, että menee tovi ennen kuin liima on kuivaa. Pitäkää tämä mielessä mikäli blingaatte puhelimenne ja haluatte heti sen jälkeen soittaa vaikkapa kaverille ja kertoa puhelimen uudesta, hienosta ulkomuodosta. Mikäli haluaa, voi aina antaa vapaaehtosen maksun deko-blingauksesta (sillä eiväthän ne koristeet ilmaisia ole, vaikka haluankin niistä tulevan muuton takia eroon). Tuon myös mukanani jonkun verran ohuita siivoushanskoja ja parit pinsetit, sillä dekoaminen on sottaista puuhaa ja pikkunäperrystä!

Sitten vielä ilmoitusluontoinen asia: päätimme yhdessä Katjan kanssa, että kerääntyisimme to 27.10 klo.19 Villipuutarhaan viettämään perinteistä Créme-askarteluiltaa. Kyseessä olisi siis Créme-ostoskassien askartelu sekä Katjan auttaminen silkkinauhapäällysteisten (oho, mikä sana!) vaatehenkareiden tekemisessä. Etsintäkuulutamme siis nyt muita vapaaehtosia auttamaan, ja samalla tapaamaan ystäviä ja vaihtavaan kuulumisia ja muuta vastaavaa. Mitä enemmän meitä on, sen verkkaammin työ sujuu, etenkin hyvässä seurassa. Katja lupasi hankkia silkkinauhat ja muut somistemateriaalit henkareita varten, joten aino asia joka jää teille, on saapua paikalle auttamaan. Eli siis ilmestykää ihmeessä paikalle nauttimaan hauskasta askartelusta ja ihanasta tunnelmasta Villipuutarhassa ensiviikolla!

Tätä enempäöä hössöttämättä toivon teille hyvää viikonloppua ja Créme de la Garderoben odotusta 8D!

~Alpakanvillaan verhoutunein syysterveisin,

Myrre <3


(P.S. Sori kököstä kuviensijoittamisesta - blogspot ei oikein halunnut tehdä yhteistyötä kanssani :'3!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti